Doe mee en schrijf je in!

Je kunt je hier inschrijven voor het seizoen 2023-2024. De eenmalige kosten voor alle repetities vanaf september zijn 65 euro. Liever eerst drie weken proberen? Dat kan voor 15 euro. Doe mee en schrijf je vóór 4 september in!

Groep colorblock

Belangrijke data

Omdat we gaan werken aan een grote voorstelling is het belangrijk dat je bij zoveel mogelijk repetities op vrijdagavond aanwezig kunt zijn. Daarnaast is er een aantal belangrijke doorloopdagen waarop we de hele voorstelling spelen. Op het eind hebben we een generale repetitie en de voorstellingen. We kunnen je alvast vertellen welke belangrijke dagen er zullen zijn dit seizoen:

  Schrijf je in via dit formulier

  Je kunt meedoen met Repelsteeltjes als je in 2023 naar de brugklas gaat of al ouder bent. De maximumleeftijd is 20 jaar bij inschrijving.

  De gegevens van mijn ouder/voogd

  Ik schrijf me in voor...

  Mocht je nog niet zeker weten of Repel iets voor jou is, dan mag je natuurlijk eerst proberen. Je betaalt dan €15,- voor de eerste drie weken. Wil je daarna de rest van het seizoen blijven, dan betaal je pas de rest van de inschrijving (€50,-).

  We begrijpen dat de kosten voor inschrijving soms te hoog kunnen zijn. Er zijn in dit geval oplossingen vanuit de gemeente beschikbaar. Lees hier meer over financiële ondersteuning.

  Wijze van betaling

  Betaling vindt plaats vóór de eerste repetitie. Bekijk hier onze voorwaarden.

  We hechten veel waarde aan jouw privacy!

  Lees in ons privacybeleid en disclaimer dat we hier vertrouwelijk mee om gaan!

  Beeldmateriaal