Janneke colorblock

Over Repelsteeltjes

Jong theater

Sinds 1998 maken we theater met jongeren uit Zundert. Talloze vriendschappen zijn ontstaan op de vrijdagavond. Of het nu op het toneel of achter de schermen is, het is voor een hoop mensen een belangrijke stap geweest in het ontplooien van hun creativiteit.

Ons doel

Repelsteeltjes maakt theaterproducties met Zundertse jongeren. We vinden dat iedere jongere de mogelijkheid moet krijgen om zich te ontplooien en zijn of haar (podium)talent moet kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Daarom organiseren we activiteiten met theater, zang en dans. We werken in een volledig seizoen aan een voorstelling. Hierbij betrekken we een heleboel enthousiaste vrijwilligers die deel uitmaken van het creatieve team of het productieteam. Samen maken we voorstellingen om trots op te zijn!

repelsteeltjes-13

In 1998 speelde Repelsteeltjes met een grote groep jongeren haar eerste voorstelling.

Historie

In de afgelopen twintig jaar hebben veel Zundertse jongeren bij Repelsteeltjes op het podium gestaan. Onze organisatie is in 1996 ontstaan uit de gedachte om jongeren de kans te geven iets met theater en muziek te kunnen doen. De eerste productie werd meteen groots aangepakt. Bijna honderd deelnemers uit Zundert, Klein-Zundert, Wernhout, Achtmaal en Rijsbergen speelden en musiceerden in de eerste voorstelling: Repelsteeltje.

Sindsdien maakt Repelsteeltjes om het jaar een grote productie. Altijd met een grote groep jongeren.

Repel groep

Ter ere van ons twintigjarig bestaan speelden we in 2018 een compleet nieuwe uitvoering van 'Repelsteeltje'.

Wie is wie?