club Dana Bram

De Club Van Lelijke Kinderen

Een modern sprookje, met thema's van alle tijden.

1, 2, 3, 8 & 9 APRIL 2022

Repel speelde de musical De Club Van Lelijke Kinderen naar het bekende boek van Koos Meinderts!

Wanneer de koningin besluit haar functie neer te leggen en generaal Isimo aan de macht komt geeft hij op een dag het bevel om alle kinderen die hem niet aanstaan op te pakken. Weg, van de straat ermee. Opgeruimd staat netjes!

Iedereen praat erover, maar er gebeurt niets. Slechts een enkele kritische journalist en een bezorgde moeder stellen vragen. Als de jonge kinderen Ellen en Paul het snode plan doorzien, slaan ze op de vlucht. Voor hen begint een groot avontuur.

In 1987 schreef Koos Meinderts ‘De club van lelijke kinderen’, een spannend jeugdboek over een op hol geslagen generaal die het land wil ontdoen van alle lelijke kinderen. In 2004 bewerkt hij het verhaal, samen met Harrie Jekkers, tot een musical. Repelsteeltjes paste met toestemming van de schrijver het stuk aan. Een modern sprookje, met thema’s van alle tijden. Laat je meeslepen in deze eigentijdse en energieke voorstelling!

Speeldata: 1, 2, 3, 8 & 9 April 2022
Leeftijdsindicatie: 8+

club groep protest

Ons creatieve team

  • Regie: Ron Schijfs
  • Choreografie: Melissa van Opstal en Kelly Vermeiren
  • Muzikale leiding: Tim Hereijgers en Eveline Sand
  • Decor: Britta van Broekhoven en Gijs Martens
  • Kostuumontwerp: Sacha Schrauwen
  • Grime: Yvonne Marijnissen

 

Met dank aan

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Zundert, VSBfonds, Rabobank De Zuidelijke Baronie, CLTV Zundert, Powersound Showequipment, CBADB Licht & Podium Techniek, WAM Sound, JEZ Electro, ’t Stokperdje, Triple S Dance, De Zundertse Komedie & Café Neefs.

Met speciale dank aan alle hulp van vrijwilligers!