Spelregels

Kruistocht In Spijkerbroek

Dit seizoen spelen we ‘Kruistocht In Spijkerbroek’. Iedere club gaat voor een gezamenlijk doel en gebruikt regels om deze doelen te bereiken. Onze club ook! 

We hebben daarom een aantal ‘spelregels’. Deze zijn er om er voor te zorgen dat we ons doel bereiken, namelijk; met z’n allen een prachtige voorstelling neerzetten. Want dit kunnen we alleen samen!

Bij het niet naleven van de spelregels, gaan we met je in gesprek. Mocht het hierna nog steeds voorkomen, gaan we samen met jou bekijken of je de rol nog kunt blijven spelen die je hebt gekregen.

Respect & veiligheid

De belangrijkste regel; heb respect voor elkaar. Ongeacht afkomst, uiterlijk, geaardheid, enzovoorts. Samen gaan we voor een fijne en veilige omgeving. Voel je jezelf, op wat voor manier dan ook, niet veilig? Voel je dan vrij om ons (iemand van bestuur en/of creatief team) voor wat dan ook te benaderen.

Aanwezigheid

Tijdens alle Repel-activiteiten (repetities en voorstellingen) zorg je dat je klaar staat op het aangegeven tijdstip. We hebben jullie het repetitieschema doorgestuurd; zorg dat je deze datums ergens opgeslagen hebt staan. De doorloopdagen zijn extra belangrijke dagen, omdat we dan vaak de hele voorstelling twee keer spelen. Mocht je bijvoorbeeld op een van deze dagen werken, zorg dan dat je tijdig iets regelt met je werkgever.

Je doet je best om alle repetities aanwezig te zijn. Als je aanwezig bent, betekent dit dat je samen met je medespelers naar een mooie voorstelling toewerkt. Als je niet aanwezig bent, betekent dit dat je medespelers hier hinder van ervaren. Theater maak je samen en daarom is het belangrijk dat je er bent! Kan je toch echt niet aanwezig zijn? Geef dit uiterlijk de dinsdag vóór de repetitie door aan Annemiek of Dominique.

Kleding

Draag gemakkelijke kleding en platte schoenen tijdens repetities. Dit i.v.m. de veiligheid tijdens dans en spel.

Nog even dit… Jullie hebben allemaal een mooie rol gekregen. Zorg dan ook dat je je tekst kent als dit van je gevraagd wordt. Dan gaan we samen voor een prachtige voorstelling!