Molenaar Marieke colorblock

Schrijf je in voor de Repel workshops!

Doe mee met de workshops op 2, 9 en 16 juni

Jeehaa! Repelsteeltjes start bijna met een nieuw seizoen maar omdat het tot september nog hartstikke lang duurt, beginnen we in juni alvast met drie workshops.

Workshops

Op 2, 9 en 16 juni kun je al meedoen met drie workshops. Zo kun je alvast kennismaken met Repelsteeltjes óf – als je al bekend bent – weer jouw favoriete bezigheid op vrijdagavond beoefenen met zingen, dansen en natuurlijk lekker veel drama.

Repelsteeltjes speelt om het jaar een grote voorstelling. Vanaf september starten we op vrijdagavonden met repeteren om zo in april van het volgende jaar een mooie voorstelling weg te zetten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat kan ik verwachten?

Iedere workshop bevat de onderdelen spel/drama, zang en dans. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen, maar dat mag wel. We starten samen, zodat iedereen elkaar leert kennen, en splitsen daarna op in kleinere groepen. Tijdens de pauze krijg je wat te drinken van ons. In deze workshops richten we ons al een beetje op de productie van het volgende seizoen. Het is dus ideaal om eens uit te proberen of theater iets voor jou is.

Jij:

  • Hebt maximale dosis energie voor 2 uur (van 19.00 tot 21.00 u)
  • Gaat in 2023 naar de brugklas of bent maximaal 20 jaar oud*
  • Bent beschikbaar op 2, 9 en/of 16 juni
  • Weet repetitielocatie ’t Stokperdje te vinden

*Je kunt meedoen met Repelsteeltjes als je in 2023 naar de brugklas gaat of al ouder bent.
De maximumleeftijd is 20 jaar.

Wij organiseren drie workshops, maar het is ook helemaal oké om er maar één of twee bij te wonen. Voor de maximale beleving ben je natuurlijk bij alle drie aanwezig 😉

Doe mee en meld je aan voor de workshops en wie weet ben jij wel de toekomstige ster op het podium!

Corso Debbie