geel-corso-clash

Schrijf je in voor Repel!

Samen theater maken

Oh yeah! In september 2023 starten we met een nieuw seizoen en wel met de voorstelling “Kruistocht In Spijkerbroek” naar het bekende boek van Thea Beckman. Vanaf 8 september kun je dus jouw favoriete bezigheid op vrijdagavond weer beoefenen met zingen, dansen en natuurlijk lekker veel drama.

– De inschrijvingen zijn gesloten. –

Repetities

De eerste repetitie van het seizoen start op vrijdag 8 september. Je krijgt elke vrijdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 19.30 tot 22.00 begeleiding in dans, zang en spel. Uiteindelijk werken we toe naar een grote theatervoorstelling die we zullen opvoeren op 5, 6, 7, 12 en 13 april 2024.

club Dana Bram

Wat kan ik verwachten?

Iedere repetitie bevat de onderdelen spel/drama, zang en dans. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen, maar dat mag wel. We starten samen, zodat iedereen elkaar leert kennen. Tijdens de pauze krijg je wat te drinken van ons.

Jij:

  • Hebt een dosis energie voor 2,5 uur (van 19.30 tot 22.00 u)
  • Gaat in 2023 naar de brugklas of bent maximaal 20 jaar oud*
  • Bent vanaf 8 september beschikbaar op vrijdagavond
  • Weet repetitielocatie ’t Stokperdje te vinden (deur open om 19.15 u)
  • Kunt 65 euro missen… of lospeuteren bij je ouders

*Je kunt meedoen met Repelsteeltjes als je in 2023 naar de brugklas gaat of al ouder bent.
De maximumleeftijd is 20 jaar bij inschrijving.

IMG_9134

Seizoen 2023/2024

De eerste repetitie van het seizoen start op vrijdagavond 8 september. Je krijgt elke vrijdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 19.30 tot 22.00 u begeleiding in dans, zang en spel. Uiteindelijk werken we toe naar een grote theatervoorstelling waarin we aan iedereen laten zien wat we kunnen!

De eenmalige kosten voor alle repetities vanaf september zijn 65 euro. Doe mee en schrijf je vóór 4 september in voor het seizoen 2023/2024.

Liever eerst proberen?

Dat kan! Je mag de eerste drie weken meedoen voor 15 euro. Wil je daarna de rest van het seizoen blijven, dan betaal je pas de rest van de kosten voor inschrijving (50 euro).

Financiële ondersteuning

We begrijpen dat de kosten voor inschrijving voor een gezin soms te hoog kunnen zijn. Er zijn in dit geval oplossingen beschikbaar. De gemeente Zundert heeft twee regelingen voor gezinnen die financiële ondersteuning kunnen gebruiken voor cultuurdeelname. Lees op deze pagina meer over deze regelingen.

Heb je een vraag?

Stuur dan een mailtje naar info@repelsteeltjes.nl of stuur ons een bericht via Instagram of Facebook.